ПРЕДСТАВИТЕЛЕН АНСАМБЪЛ

на ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ

на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

    Ние ансамбъла История Звук и светлина Ръководство Контакти  
 
Дамски вокален квартет "Арми"

Пролетта на 2011 г. една идея, зародена по време на подготовката на големия концерт в Зала 1 на НДК по повод Празника на армията, доведе до създаването на нова певческа формация с изпълнители от състава на ансамбъла. Солистите Емилия Валенти, Антония Маркова и Съни и изпълнителката от квартет „Ладена” Валерия Стоилкова със своите великолепни гласове и артистично присъствие дадоха живот на тази идея. Така се роди квартет „Арми”, чиято първа сценична изява бе именно в НДК на традиционния петомайски концерт.

Засега в репертоара на момичетата има само една песен и това е хитът на звездата на руската естрада Ирина Аллегрова „Армия прекрасных половин”, музиката е на А. Сандул, български текст – Снежина Темелкова.

Нашата публика харесва атрактивното изпълнение, в което участват и танцьорките от формация „Алгара”. Ефектната хореография е на Десислав Михайлов.

Песента очарова и защото е шеговито намигване към днешния ни ден – темата е армейска, но не!... не става дума за оръжия... подвизи... за смели и сурови мъже, а за една нова бойна сила, навлизаща смело в редиците на армията – една сила непобедима, но преди всичко – неустоима... – струва си да се види!

 
   

 

 
 
 
Всички права запазени 2017